Bookmark and Share     Sitemap
 

Uproar

Onsdag den 25. marts 2020 kl. 10 og 19:30 AFLYST
på KulturHotellet i Rønde
 
 
For 100 år siden gik dadaisterne gik amok i Zürich, og i oktober 1917 fandt den russiske revolution sted. Disse hhv. kunstneriske og politiske revolutioner har inspireret scenekunstensemblet Livingstones Kabinet til musikforestillingen UPROAR!
 
Ensemblet mener nemlig, at tiden er inde til endnu et oprør, - et kunstnerisk oprør mod tiden. Både mod den faktiske tid, timerne og minutterne, der kontrollerer vores liv, men også mod tidsånden og vores politiske samtid.
 
I 1917 gik ”et spøgelse igennem Europa”, og her i 2019 vil ånden fra DADA blive vækket til live på scenen. Her vil Livingstones Kabinet råbe op og ægge til nyt oprør. Oprør mod tidens neoliberalistiske tendenser og mod den kommercialisering, der gennemsyrer vores tid, helt ind i de mellemmenneskelige relationer.
 
De vil gøre det med sang, musik og dadaistisk larm i en humoristisk, gakket og politisk cabaretforestilling, hvor arven fra DADA tages op og foldes ud i nye udtryk anno 2019. Med UPROAR! inviterer Livingstones Kabinet til en timeout, hvor de sammen med publikum vil hylde fantasien, det skæve og vil indgyde nyt håb for, at vi kan vælge nye veje, vores egne veje og blive fri til at være præcis dem, vi er.
 
Forestillingen spilles på dansk og engelsk. Livingstones Kabinet er kendt for deres særegne forestillinger, hvor musik, bevægelse, ord og billeder går op i en højere enhed. Deres sorthumoristiske og absurde stil er unik i det danske teaterlandskab.
 
Der er eftersnak efter forestillingen.
 
Medvirkende: Pete Livingstone, Nina Kareis, Troels Hagen Findsen, Amia Miang, Ole Håndsbæk Christensen og Bebe Risenfors
Instruktør: Nina Kareis
Scenograf: Julie Forchhammer
Komponist: Pete Livingstone
Koreograf: Adelaide Bentzon

http://www.livingstoneskabinet.com
Syddjurs Teaterforening  | syddjursteater@gmail.com