Følg os
Køb billet

Tilkøb

Glæd dig til dette stemningsfulde og musikalske portræt af Danmarks vildeste kunstnerpar, Carl Nielsen og Anne Marie Carl Nielsen, i de historiske rammer på Rosenholm Slot.

Ræk mig din hånd er fortællingen om billedhuggeren, Anne Marie Carl-Nielsen, og hendes mand, komponisten Carl Nielsen. Spændt ud mellem kunsten og kærligheden forsøger de at udleve ambitionerne om at skabe sublim kunst og samtidig bevare ægteskabet.

I en tid, hvor kun de færreste kvinder arbejder uden for hjemmet, er det Carl, der må blive hos børnene, mens hun rejser bort i måneder for at udføre sin kunst til perfektion. Hun vil ikke opgive sin kunst, han vil ikke opgive hende.

Carl Nielsens musik væver sig ind i fortællingen, og i rummet mellem musik og ord, publikum og optrædende opstår et helt særligt nærvær, der gør at man oplever historien, som var man der selv.

Fortællekoncerten er skabt af Maria Junghans og sat i musik af fløjtenist Karolina Leedo og guitarist Mikkel Egelund.

Karolina og Mikkel er begge højtuddannede musikere, med karrierer som solister og kammermusikere på de danske og internationale scener. Maria Junghans er en af landets bedste, moderne mundtlige fortællere.

Medvirkende: Maria Junghans (fortæller), Karolina Leedo (fløjte) og Mikkel Egelund Nielsen (guitar)
Dramatiker og manuskript: Maria Junghans
Komponist: Carl Nielsen

OBS: Har du funktionsnedsættelse, der kræver en særlig placering i salen, så kontakt os på billet@syddjursteaterforening.dk 

Forestillinger

21.09.2024 | Kl. 16.00

Sted

Rosenholm Slot

Billetpriser

Medlem: 145,-

Løssalg: 195,-

Unge u. 25 år: 55,-

Varighed

90 minutter

Genre

Musikteater