Følg os
Køb billet

Tilkøb

Traditionen tro byder vi endnu engang velkommen til operabrunch, hvor skønne toner ledsages af dejlig mad.

Sæt juleræset på pause og lyt til hits fra operaen og operettens verden af komponister som Puccini, Mozart og Lehar.

De tre sangere og deres pianist kæder det hele sammen med en munter og festlig stemning.

Før musikken går løs, starter vi med en lækker brunch fra Lundbergs Spisehus.

Vi glæder os til at se jer!

OBS: Der gives ikke medlemsrabat til Operabrunch.

Medvirkende:
Signe Sneh Durholm (sopran)
Mathias Hedegaard (tenor)
Thomas Storm (bariton)
Jacob Beck (pianist)

Signe Sneh Durholm er uddannet operasanger fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater. Hun er en alsidig lyrisk-koloratur­sopran med en stemme, der spænder fra Nattens Dronning i Tryllefløjten, til Mimì i La Bohéme og til Lulu i Alban Bergs opera af samme navn. Signe har optrådt på de fleste danske operascener samt været gæstesolist flere steder uden for Danmark. Desuden har hun ved flere anledninger optrådt for H.K.H. Dronning Margrethe II og Kongehuset.

Mathias Hedegaard er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Opera-akademiet. På få år har han slået sit navn fast som en efterspurgt og prisbelønnet lyrisk tenor. Hans indspilninger med danske sange og arier har vundet international anerkendelse. Hans fortolkning af Evangelistpartiet i Bach’s passioner har ført ham til engagementer med flere af Nordeuropas bedste barokorkestre og dirigenter.

Thomas Storm er uddannet fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2011. Han har efterfølgende efteruddannet sig i New York hos Gregory Lamar. I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater i rollen som Moralès i Carmen. Siden har han haft en aktiv karriere på landets operascener og koncertsale.

Jacob Beck er uddannet pianist ved musikkonservatoriet i Odense, Hochschule für Musik, Theater und Medien i Hannover, studier i New York og med debut fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Jacob Beck har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i både Danmark og udlandet, primært med fokus på samarbejde med sangere inden for opera og lied. Ud over virket som pianist er Jacob Beck foredragsholder, skuespiller og teaterinstruktør.

 

OBS: Har du funktionsnedsættelse, der kræver en særlig placering i salen, så kontakt os på billet@syddjursteaterforening.dk

Forestillinger

24.11.2024 | Kl. 11.00

Sted

Kulturloft / Maltfabrikken i Ebeltoft

Billetpriser

Løssalg: 375,-

Varighed

80 minutter (eks. brunch)

Genre

Opera