Følg os
Køb billet

Tilkøb

Med nærvær, humor og god musik tager Mikkel Schrøder os med ned ad mindernes landevej i en stærkt underholdende og musikalsk forestilling.

Det hele begynder med en invitation til en klasse-reunion årgang 91 og en rejse tilbage til den tid, hvor bajere var noget man drak fra en pose i en hæk, fest var noget der sluttede med opkast, og forelskelse ramte lige så ofte som der var nye afsnit af ”The Cosby show” på TV.

Vi har alle været der, og husker det som var det i går: Vennerne, glæderne, bekymringerne og en helt ny verden der blev opdaget. Men hvor blev vennerne af? Hvad havde livet til dem?

Klassebilledet er én stor, stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse skæbner. Mikkel Schrøder taler og synger om dem og tegner nogle helt fantastiske, humoristiske og kærlige portrætter. Der er for eksempel Mogens, der ville ind i Jægerkorpset men endte i Hjemmeværnet, Lennart, der skriver kontaktannoncer fra fængselscellen, Helse-Else med held i urter og uheld i kærlighed, og Allan der strikker for ikke at slå ihjel!

Tekst & Musik: Mikkel Schrøder og Vase & Fuglsang
Instruktion: Peter Schrøder

Forestillinger
Sted

Kom-Bi i Hornslet

Billetpriser

Medlem: 145 ,-

Løssalg: 195 ,-

Unge u. 25 år: 55 ,-

Varighed

90 minutter inkl. pause

Genre

Musikteater