Følg os

Tilkøb

Glæd jer til et gensyn med Figaros, der i foråret 2024 fejrer 20-års jubilæum med forestillingen Gøngehøvdingen - på syngende grund.

Carit Etlars roman skildrer begivenhederne i 1657-1658, da Svend Poulsen Gønge forsvarer Sjælland mod de svenske styrker og deres tyske lejesoldater.

Svend Poulsen Gønge og hans tro ven og svoger, Ib, får til opgave at hente 50.000 rigsdaler i Vordingborg Kirke og bringe dem til København. Men at komme forbi de svenske linjer er svært, og det bliver bestemt ikke bedre da den tyske kaptajn Mannheimer og hans ledsager, heksen Kulsoen, jager dem på livet for at få fingre i de mange penge.

Udsat for Figaros vridemaskine kan handlingen godt sine steder tage en lidt anden drejning….

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af Gøngehøvdingen tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

I Gøngehøvdingen spilles, synges og danses alle roller i et festfyrværkeri af humor og musik af Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen.

Holdet har tidligere produceret og skrevet ”Svend, Knud og Valdemar – synger på sidste vers”, ”Dracula – en kisteglad grinebider” og ikke mindst den seneste ”De tre Musketerer – en for alle, alle for en og tre for en tier”.

Gøngehøvdingen er produceret af Figaros og Den Ny Opera.

Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Manuskript: Kjærulff, Dueholm og Jensen usædvanligt frit efter Carit Etlar
Kostumer: Nathalie Meldgaard
Scenografi: Hans Dueholm

Forestillinger
Sted

Fuglsøcentret

Billetpriser

Medlem: 145,-

Løssalg: 245,-

Unge u. 25 år: 55,-

Varighed

ca. 2 timer og 10 minutter inkl. pause

Genre

Musikforestilling