Whole / Generalforsamling

Torsdag den 24. sept. 2020  kl. 19:00 på KulturHotellet i Rønde
Gratis for medllemmer, men der skal bestilles billet.

Huller er skræmmende, og huller er spændende. Huller er muligheder, og nogle huller er helt umulige at begribe. Der er så mange huller, at vi aldrig når helt til bunds.
W/hole følger de to jonglører Samuel Gustavsson og Petter Wadsten og deres fælles fascination af alle hullerne omkring dem. En overraskende fortabelse i et velkendt fænomen, der har ledt dem fra knaphuller til verdens dybeste hul I Murmansk. Intet hul er for småt eller stort til at rumme deres forundring - hullerne de finder, hullerne de fylder og hullerne de selv skaber undervejs. Gennem de to antiheltes fåmælte venskab og utraditionelle valg af jongleringsobjekter opstår en helhjertet og halvtosset forestilling. Der kombinerer tør komik med deres fintfølende sans for det betagende ved nørderiets vedholdenhed.
På lavpraktisk gør-det-selv manèr får det underfundige makkerpar skovle, spande, reb, sand og brædder til at udgøre en hel og hullet jongleringsforestilling om alt det, der kun er, fordi noget andet ikke er. I et musikalsk univers af finsk tango og lyden af ingenting minder de os om, at for at komme ned, må man sommetider op.
I sidste ende er mennesket ikke andet end massen om det hul, vi på forunderlig vis efterlader os i verden, når vi dør.

En Co-produktion med Aaben Dans

Medvirkende: Petter Wadsten, Samuel Gustavsson
Instruktion: Nina Kareis
Kostumer og scenografi: Signe Beckman
Lys: Sonja Lea
Lyd: Alice Carreri
Videoklipper: Solvejg Hockings
Supervision: Catherine Poher og Thomas Eisenhardt.
Producent & PR: Betina Rex

Efter forestillingen er der generalforsamling i
Syddjurs Teaterforening