Følg os
Køb billet

Tilkøb

Oplev den nyskabende koncertteaterforestilling, ‘Drømmebilleder’, med musik af de største danske og norske komponister fra perioden 1860-1920. Musikken tilsættes en levende fortælling skrevet og spillet af skuespiller Niels Anders Manley.

Ved en større oprydning er der dukket en gammel dagbog op. Dagbogen viser sig at være et hidtil uset vidnesbyrd fra et ”almindeligt” menneskes liv i 1800-tallet.

 

Hvad er det største aftryk, du har efterladt på verden? Hvad vil du blive husket for? Mit navn er Emil-August. Du kender mig, men du kender mig ikke. Mit aftryk på verdenshistorien er ikke skrevet i bøgerne. Men skulle nogen alligevel finde disse ydmyge skriblerier i fremtiden, så skal det vides, at alt dette er sandt. På nær det, der ikke er det.”

 

Sådan indledes den nyfundne dagbog, som danner basis for forestillingen Drømmebilleder. Vi følger den unge Emil-Augusts rejse fra København til Paris gennem 1800-tallets Europa. På flugt fra krig og på jagt efter sit livs kærlighed. Det hele blandet med fantastiske, musikalske indslag fra Prinsens Musikkorps.

 

Drømmebilleder tager dig med på en musikalsk rejse og får dig til at reflektere. Hvad er det største aftryk, du har efterladt på verden? Hvad vil du blive husket for?

 

Prinsens Musikkorps er Flyvevåbnets eget orkester. Det består af 16 professionelle musikere, og orkesteret tjener både Kongehuset, Forsvaret og den danske befolkning. Derfor spiller orkestret både ved officielle begivenheder samt egne koncerter for et bredt publikum.

Medvirkende: Prinsens Musikkorps og Niels Anders Manley

Dirigent: Christian Øland

Manuskript: Niels Anders Manley

Musik: Carl Nielsen, H.C. Lumbye, Edvard Grieg, Johan Halvorsen m.fl.

 

Har du funktionsnedsættelse, der kræver en særlig placering i salen, så kontakt os på billet@syddjursteaterforening.dk

Forestillinger

18.03.2023 | Kl. 16.00

Sted

Kalø Højskole

Billetpriser

Medlem: 100,-

Løssalg: 150,-

Unge u. 25 år: 55,-

Genre

Koncertteater