Bookmark and Share     Sitemap
 

Den Grønlandske Mand

Onsdag den 15. april 2020 kl. 19:30 på KulturHotellet i Rønde
 
 
Teater freezeProductions og Grønlands Nationalteater viser den grønlandske mand, som du aldrig har set ham før!

Den Grønlandske Mand // Angutivik er hudløst og rammende teater om den moderne grønlandske mand. I scener med musik, dans, monologer, latter og gråd rejser vi ind i hans sind. Det handler om sex, politik, om livet og om døden. Om hans kærlighed til naturen, til storbylivet, til kvinden, sine forfædre og børn. Det er et nyskabende, insisterende og kærligt performanceportræt til og om den moderne grønlandske mand. En forestilling om hans drømme, kærlighed, liv, længsler, seksualitet, glæder og sorger.

Den handler om den grønlandske mand i det nye årtusinde; hans identitet, selvforståelse og hans forhold til kvinden, den grønlandske og den danske, til sig selv, sin krop, sin seksualitet, sin alder, sine forfædre, sine børn. Hans forhold til det at være mand og til en verden i forandring. Vi ønsker at komme bag om myterne og fordommene, for at gøre op med det medieskabte billede og det selvbillede mange grønlandske mænd bærer rundt på, og give den grønlandske mand et nyt afsæt.

Den Grønlandske Mand er en forestilling til og om den grønlandske mand. Den bygger på virkelige historier fra manden selv. Forestillingen spiller på dansk.

SPILLETID
80 min. uden pause

MEDVIRKENDE
Klaus Geisler
Hans-Henrik Suersaq Poulsen
Kristian Mølgaard
Miké Thomsen.

I forbindelse med turnéen med Den Grønlandske Mand i 2020 er skuespiller Miki Jacobsen erstattet med
skuespiller Miké Thomsen.

KUNSTNERISK HOLD
Koncept: Hanne Trap Friis (DK) og Susanne Andreasen (GL) Instruktør: Hanne Trap Friis (DK) Tekstforfatter: Niviaq Korneliussen (GL) Dramaturg: Susanne Andreasen (GL) Lysdesigner: Morten Ladefoged (DK) / Gerth Lyberth (GL). Lyddesigner: Gerth Lyberth (GL) Scenografi: Camilla Nielsen (GL) Skuespillere: Hans-Henrik Poulsen, Klaus Geisler, Kristian Mølgaard og Miki Jacobsen. Foto og grafik: Gerth Lyberth (GL).

http://www.freezeproductions.dk
 
Syddjurs Teaterforening  | syddjursteater@gmail.com