Følg os
Køb billet

Tilkøb

Oplev Livingstones Kabinet med den visuelle og sort-humoristiske musikperformance om flugt, overlevelse og drømmelandet Canada.

CANADA er en visuel musikperformance om et samfund, hvor der er sikkerhed, fred og frihed for alle. En forestilling om flugt og krig, om overlevelse, om angsten for fremmedhad og om drømmelandet Canada.

Iscenesætter Nina Kareis’ personlige historie fortælles gennem et netværk af billeder i en magisk realistisk erindringskollage. Vi hører om en opvækst i 1970’ernes Århus. I skolegården snakker børnene om de nytilkomne tyrkiske ‘fremmedarbejdere’ og der er spinkle toner af et spirende fremmedhad. Dette sætter gang i barne-fortællerens nedarvede traumer fra hendes Østrigsk-Jødiske familie og hun begynder at lave flugtplaner.

I CANADA trækkes der linjer mellem det personlige og det storpolitiske, det historiske og det samtidige. Vores verden anno 2020 spejles i en barndom i provinsen i 1970’erne, som igen spejles i det fremmedhad, der herskede i Østrig under 2. verdenskrig. Det er en personlig fortælling og verdenshistorien i samme båd.

Medvirkende: Pete Livingstone, Amia Miang og Bo Carlsson.

Fortællerstemme og iscenesættelse: Nina Kareis.

Scenografi: Johan Kølkjær – vinder af Statens Kunstfond Scenekunstpris 2019.

Musik: Pete Livingstone.

Lyddesign: Erik Christoffersen.

Dramaturgisk konsulent: Jörn Burmester Wium.

 

Artist talk

Efter forestillingen kan du møde de medvirkende ved en ”Artist talk” i Kulturhotellets café, hvor alle er velkomne.

 

Har du funktionsnedsættelse, der kræver en særlig placering i salen, så kontakt os på billet@syddjursteaterforening.dk

 

 

Forestillinger
Sted

KulturHotellet i Rønde

Billetpriser

Medlem: 145,-

Løssalg: 195,-

Unge u. 25 år: 55,-