Følg os
Køb billet

Tilkøb

En mand skal skrive et brev. Og det gør han 15 gange i løbet af denne tour de force i præcision, timing og opfindsomhed.

Paolo Nani, alene på scenen, med rekvisitter der kan være i én kuffert, giver liv til 15 forskellige versioner af den samme, næsten banale historie: Den spilles forlæns, baglæns, med overraskelser, vulgært, uden hænder, som western, som stumfilm, som skrækfilm, som cirkusnummer… uden at der bliver sagt et eneste ord.

Forestillingen er et sprudlende studie i stilarter, fyldt med overraskelser og gags, der ikke levner publikums lattermuskler et eneste øjebliks pause i de 70 minutter den varer.

Kvaliteten af BREVET ligger i opsætningens enkelthed: ingen scenografi, intet specielt lys, ingen specielle effekter, intet særligt kostume, men en skuespillers tour de force i præcision, timing og opfindsomhed. Forestillingen er blevet betegnet som kult af den danske såvel som den internationale presse og er en klassiker indenfor det komiske fysiske teater.

Siden 1992 har denne forestilling været præsenteret i ca. 50 lande, i alle fire verdensdele. Mere end 2.000 forestillinger er det blevet til med denne grine-klassiker, som bliver ved med at overraske, selv om man har set den mange gange.

Fællesspisning inden forestillingen
Vær med til fællesspisning kl. 18. Her serveres en lækker tapastallerken fra Danhostel Rønde til 125 kr. Hertil kan købes drikkevarer.

Husk at tilmelde dig på forhånd, når du køber billet til forestillingen.

Medvirkende: Paolo Nani
Koncept: Paolo Nani / Nullo Facchini
Instruktion: Nullo Facchini

OBS: Har du funktionsnedsættelse, der kræver en særlig placering i salen, så kontakt os på billet@syddjursteaterforening.dk 

Køb billet

Tilkøb

Forestillinger

22.10.2024 | Kl. 19.30

Sted

KulturHotellet

Billetpriser

Medlem: 145,-

Løssalg: 195,-

Unge u. 25 år: 55,-

Varighed

70 minutter

Genre

Performance

Information om tilkøb

Vær med til fællesspisning kl. 18. Her serveres en lækker tapastallerken fra Danhostel Rønde til 125 kr. Hertil kan købes drikkevarer.