Følg os
Køb billet

Tilkøb

Vær med når vi byder velkommen til Teater Scensuchts vidunderlige koncertteater med Amalie Malling og Lars Bom, toner af Satie og ord af Eske K. Mathiesen.

Den franske komponist Erik Saties udødelige musik og ensomme klange blev skabt i den gyldne æra i Paris i starten af 1900-tallet. I denne forestilling møder musikken digter og forfatter Eske K. Mathiesens litterære mesterværk, Bonjour Monsieur Satie – et værk der modtog Kritikernes Litteraturpris i 2009.

Med et genis indsigt og en uartig eners forstand og mirakuløse visdom vendte Erik Satie alt på hovedet. Eske K. Mathiesens uforlignelige greb om ord og situationer spejler solidarisk og med stor charme og finurlighed Erik Saties krøllede tankesæt og verdenssyn.

2020 og 2021 har givet os nye perspektiver. Den aktuelle verdenssituation har fået os til at fokusere på det essentielle. På det, vi måske tidligere var for distraherede til at få øje på: Det nære, fællesskabet, og kunsten og meningen med livet. På den måde er vi alle blevet borgere i Satie-land, et land med isolation og refleksion.

Med Bonjour Monsieur Satie byder vi publikum indenfor i Saties univers. For at forstå og lytte til os selv og vores tid.

Koncertpianist Amalie Malling er blandt sin generations førende solister, og hun har modtaget adskillige musikpriser gennem tiden.

Efter forestillingen byder Syddjurs Teaterforening på et glas bobler.

Medvirkende: Lars Bom og Amalie Malling.

Instruktion, scenografi, dramatisering: Lars Bom og Eva Malling.

Tekster: Eske K. Mathiesen.

Musik: Erik Satie, Claude Debussy, Lili Boulanger, Germaine Taillefere og Paul Dukas.

 

Har du funktionsnedsættelse, der kræver en særlig placering i salen, så kontakt os på billet@syddjursteaterforening.dk

Forestillinger
Sted

Kalø Højskole

Billetpriser

Medlem: 145,-

Løssalg: 225,-

Unge u. 25 år: 55,-

Varighed

80 minutter.