Billetsalg

Billetsalg online

Køb MEDLEMSKAB for nye medlemmer kr. 100 + gebyr

KØB BILLETTER   Billetsalg til sæson 19-20 starter fredag den 12. april 2019 kl. 10.

Billetpriser
Løssalgsbillet pr. forestilling kr. 180
Billetpris for medlemmer kr. 125
– unge under 25 år kr. 55 uanset medlemskab

Grupperabat: Ved køb af mindst 10 billetter til samme forestilling er billetprisen kr. 130 uden medlemskab.

Løssalg:
Resterende billetter kan endvidere købes ved indgangen en halv time før hver forestilling.

Spørgsmål vedr. billetsalg rettes til GO Syddjurs,

Kontakt Hüseyin Øzkan, E-mail: hys@yourticket.dk    Tlf. 2227 1105

Medlemskab af Teaterforeningen er personligt og skal købes før, der kan bestilles billetter med rabat til forestillingerne.

Medlemskab giver rabat på billetprisen til een billet pr. forestilling og adgang til ekstra arrangementer i forbindelse med forestillinger.

På medlemsbeviset, som du får tilsendt ved indmeldelse, finder du dit medlemsnummer under dit navn.

Medlemsnummeret er den kode, der skal bruges ved køb af billetter til medlemspris.

Medlemskabet fortsætter, og årsgebyret trækkes automatisk fra din konto hvert år den 1. april, indtil du melder dig ud af foreningen.

Priser for et medlemskab
Medlemskab koster kr. 100 + gebyr pr. person og gælder for en sæson.
Medlemskabet fortsætter automatisk, indtil man selv melder fra.