Bookmark and Share     Sitemap
 

I fornuftens land

Torsdag den 22. februar 2018 i Fuglsø kl. 19:30
 
 
EN FORESTILLING BASERET PÅ TEKST OG MUSIK
AF NIELS HAUSGAARD.


I forestillingen I FORNUFTENS LAND åbner vi op for Niels Hausgaards historier, tekster og musikalske univers i en teatral kontekst, hvor hans maleriske situationsbeskrivelser og karakterer får fysisk liv på scenen.

Med forestillingen, præsenterer vi publikum for det hverdagsmenneske, som Hausgaard ofte så drillende skildrer, dog altid med respekt og kærlighed - en tilgang til karaktererne, som bibeholdes i forestillingen.

Forestillingen tegner et tidsbillede og et selvportræt af danskerne og vores land for derigennem at skabe et lille åndehul for et bredt publikum midt i et samfundsmæssigt uvejr med dystre fremtidsudsigter. Kort sagt “En musikalsk humorfyldt pause fra hverdagen”.

Forestillingen finder blandt andet sin inspiration i den svenske filminstruktør Roy Anderssons billedunivers, som både Vendsyssel Teater, Niels Hausgaard og Møllen selv er meget fascineret af.
 
Teatret Møllens egenproduktion i samarbejde med Vendsyssel Teater.

Varighed: 90 min. + pause
 
MEDVIRKENDE: HANNE LAUERSEN, KLAUS ANDERSEN, CONNIE TRONBJERG, HANS HOLTEGAARD OG LONE RØDBROE.
INSTRUKTØR/KAPELMESTER: OLE SØRENSEN/MATHIAS GREGERSEN. MUSIKERE: SIMON GORM ESKILDSEN OG MATHIAS GREGERSEN. KOMPONIST/TEKST: NIELS HAUSGAARD.
IDÉ/KONCEPT: NIKOLAJ MINEKA.
 
 
Syddjurs Teaterforening  | syddjursteater@gmail.com