Billetsalg

Medlemsskab af Teaterforeningen er personligt og skal købes før, der kan bestilles billetter med rabat til forestillingerne.

Medlemsskab giver rabat på billetprisen til een billet pr. forestilling og adgang til ekstra arrangementer i forbindelse med forestillinger.

På medlemsbeviset, som du får tilsendt ved indmeldelse, finder du dit medlemsnummer under dit navn.
Medlemsnummeret er den kode, der skal bruges ved køb af billetter til medlemspris.
Medlemskabet fortsætter, og årsgebyret trækkes automatisk fra din konto, indtil du melder dig ud af foreningen.

Priser for et medlemsskab
Medlemsskab koster kr. 100 + gebyr pr. person og gælder for et år fra indmeldelsesdatoen.
Medlemsskabet fortsætter automatisk, indtil man selv melder fra.

Billetpriser
Løssalgsbillet pr. forestilling kr. 180
Billetpris for medlemmer kr. 125
– unge under 25 år kr. 55 uanset medlemsskab

Grupperabat: Ved køb af mindst 10 billetter til samme forestilling er billetprisen kr. 130.

Billetsalg online

Køb medlemskab  for nye medlemmer

KØB BILLETTER

Løssalg
Resterende billetter kan endvidere købes ved indgangen en halv time før hver forestilling.

Spørgsmål vedr. billetsalg rettes til Syddjurs Teaterforening,
Kontakt Christa Egense: christaegense@hotmail.com eller tlf. 2021 3124.